در سوابق بیمه توسط (110 امتیاز)
با سلام و عرض خدا قوت

چنانچه بنده در دو شرکت مشغول کار باشم و از هر کدام دو شرکت هم حداقل پایه حقوق را دریافت نمایم و هر دو شرکت هم برای یک‌ شماره بیمه خود بنده حق بیمه ام را رد کنند یعنی از دو جا برام بیمه رد بشود این موضوع تداخلی ایجاد نمی کند و شامل تخلفی نیست؟ و اگر رو دو تا شماره بیمه این‌کار را بکنم چی؟ این موضوع قانونیه یعنی من دو تا شماره بیمه داشته باشم هر کارگاه کاریم رو یه شماره بیمه برام بیمه رد کنند. با تشکر
1 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
با سلام

داشتن دو تا شماره بیمه امکان پذیر نمی باشد و اینکه از دو شرکت براتون بیمه رد میشه اشکالی نداره و در واقع حق بیمه پرداختی شما تجمیع میشه و به نفعتون می باشد