در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (160 امتیاز)
با سلام خدمت شما من چند ماهی است که بیکار شدم در امدی هم ندارم بیمه عمر هم هستم با توجه به بیکار بودن من ایا خودم را بیمه اختیاری بکنم یا همون بیمه عمر خوبه ممنون میشمکامل راهنمایی کنید
2 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
با سلام

برای داشتن بیمه اختیاری باید حداقل دوسال سابقه بیمه داشته باشید.

اما در مورد بهتر بودن یکی از این دو نمیشه قضاوت قطعی داشت چرا که هر کدام مزایای خود را دارند ولی اگر واقعا مجبور به انتخاب یکی هستید به نظر من با توجه به وضعیت مالیتون بیمه عمر گزینه بهتری می باشد