در بیمه بیکاری توسط (170 امتیاز)
من نزدیک به ۱۱ ماه هست که اخراج شده ام و چون مطالبات داشتم پرونده ام طول کشید و بیمه بیکاری به من تعلق گرفت

الان بعد از جمع اوری سوابق گفتند ۹۶/۳/۱۳بیا تا بگیم چند ماه بیمه بیکاری به شما گرفته .

ایا  تمام حقوق های عقب افتاده را یکجا واریز خواهند کرد و بعد از افتتاح حساب در بانک رفاه چند روز طول میکشد تا پول بریزند .باتشکر از زحمات شما.
2 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

معمولا 2 ماه 2 ماه پرداخت می شود بیمه بیکاری . حتی اگر تاخیر داشته باشد .

با تشکر