در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (160 امتیاز)
باسلام.بنده طبق قراردادباسازمان بیمه مشاغل ازاد12درصدباحداقل حقوق واریزمیکنم.

اولاایابنده میتونم درخواست بیمه مشاغل ازاد18درصدروبدم واز12درصدانصراف بدم اگرامکانش نیست توضیح بدین که چرانمیشه؟

ثانیابنده در2سال پایانی چقدرحق بیمه واریزکنم تابیشترین حقوق روازطرف سازمان بعدبازنشستگی دریافت کنم؟
2 پاسخ
توسط (3,100 امتیاز)

باسلام‌،بله میتوانید بیمه مشاغل ازاد ۱۲٪ را پس از انجام معاینات به ۱۸٪ تبدیل نمایید، درخصوص افزایش ۲ سال اخر چنانچه دستمزد غیر متعارف باشد ملاک دستمزد ۵ سال اخر می باشد،لطفا جهت اطلاع بیشتر تماس حاصل نمایید