در دیه و بیمه خودرو توسط (640 امتیاز)

سلام

من به آدرس: http://www.centinsur.ir/Default_.aspx?code=62&lang=1&sub=0&Page_=AdvEForm&tempname=maintemplate&pageId=798

رفتم و از منوی کرکره ای گزینه پلاک رو زدم ولی نمی توانم سوابق بیمه اتومبیل رو ببینم و فقط به من یک جدول خالی نشان می دهد.

 اتومبیل برادر زاده ام است و بخاطر موضوعی نمی خواهم وی بفهمد و از وی سوال کنم و می خواهم خودم ببینم آیا بیمه اتومبیلش مشکل دارد یا خیر.

چطور باید شماره پلاک را در این سایت وارد کرد؟ شاید من طرز صحیح وارد کردن آن را نمی دانم.

ممنون

1 پاسخ
توسط (20,960 امتیاز)
درود برشما

در سايت بيمه مركزي ميتوانيد با وارد كردن شماره شاسي  و موتور و كدملي شخصي كه بيمه نامه به نام او صادر شده. وارد كنيد و استعلام بگيريد .

موفق باشيد