در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (640 امتیاز)
سلام

من نام فامیل را تغییر داده ام و شناسامه جدید را دارم. برای کارت ملی هوشمند هم اقدام کردم که همانطور می دانید زمان طولانی چند ماه می برد تا حاضر شود. به من گفته اند چیزی حدود 6 ماه!.

 در حال حاضر کارت ملی قدیمی رو دارم که نام فامیل سابق را دارد و شناسنامه جدید نام فامیل جدید را دارد.

با این شرایط می توان برای بیمه شدن اقدام کرد یا باید منتظر شوم و کارت ملی هوشمند را با نام فامیل جدید بگیرم؟

ممنون
2 پاسخ
توسط (3,100 امتیاز)

با سلام با توجه به اینکه انعقاد قرارداد بیمه اختیاری منوط به تکمیل فرم درخواست مربوطه و براساس مدارک هویتی صحیح می باشد لذا پیشنهاد میگردد باشناسنامه جدید به شعبه مربوطه مراجعه و پس از ثبت درخواست ۸۰ روز فرصت اراعه مدارک دیگر را دارید،ضمننا برای توضیحات بیشتر چنانچه مایل هستید تماس تا راهنمایی گردد