در بیمه بیکاری توسط (150 امتیاز)
اینجانب کاظم بحری که از مرداد ماه سال 89 در یک مشغول بکار می باشم بدلایل عدم توافق فیمابین در مورد حقوق دریافتی سال 96  از ادامه همکاری با این شرکت استعفاء داد ه ام.

آیا بیمه بیکاری به من تعلق میگیرد؟

و اگر تعلق میگیرد چه کاری باید انجام بدم؟
1 پاسخ
توسط (3,100 امتیاز)

باسلام،باعنایت به اینکه دریافت بیمه بیکاری منوط به اخراج غیر ارادی فرد می باشد ،لذا چنانچه علت اخراج ارادی و به دلیل استعفا می باشد حائز شرایط دریافت بیکاری نمی باشید