دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
‌در حالي كه برخي شعب تأمين اجتماعي در اختصاص كد كارگاهي به كارگاه‌هاي جديدالتأسيس، تأخير دارند، كارفرمايان اين كارگاه‌ها به سبب عدم پرداخت حق بيمه در موعد مقرر كه خود نقشي در آن ندارند، جريمه مي‌شوند. چنين رويه‌اي چگونه با رويكردهاي سازمان تأمين‌اجتماعي در زمينه بهبود تعاملات با كارفرمايان، قابل جمع است؟
1 پاسخ
توسط
شعب تأمين اجتماعي در سراسر كشور، ملزم به اختصاص كه كارگاهي به كارگاه‌هاي جديد‌التأسيس در صورت ارايه اسناد و مدارك موردنياز هستند و در صورت اعلام موارد عدم همكاري در اين زمينه، موضوع قطعاً قابل بررسي و پيگيري خواهد بود.