در بازنشستگی و مستمری توسط (-1,060 امتیاز)
شرایط افزایش حقوق مستمری بازنشستگی پس از بازنشستگی برای نانوایان به چه صورت است
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

باید دوباره مشغول به کار شوید . دخواست قطع مستمری و شروع به کار داشته باشید و یا توجه به شغل تان و حق بیمه پرداختی بعد از چند سال دوباره بازنشست شوید . اگر پرداخت حق بیمه تان غیر متعارف باشد میانگین 5 سال آخر بیمه پردازی محاسبه خواهد شود .

با تشکر