در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (120 امتیاز)
با سلام

در بیمه عمر پاسارگاد در صورت از کار افتادگی دائم نحوه پرداخت حق بیمه توسط شرکت به چه شکل است با همان روش سالانه افزایشی 10 درصد محاسبه میشود و یا اخزین پرداختی ملاک قرار میگیرد برای کل سال های بیمه
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

پرداخت هر غرامتی در بیمه نامه عمر،بستگی به پر کردن پرسش نامه شما داره.

اگه روش پرداخت حق بیمه تون ماهانه باشه،در صورت ازکارافتادگی دایم و کامل،بیمه پاسارگاد هم ماهانه براتون واریز میکنه.

اگه سالانه باشه،سالانه پرداخت میکنه.

اگه افزایش سالانه حق بیمه تون هر چند درصد باشه،عین همون رو بیمه پاسارگاد بجای بیمه شده اعمال میکنه.

ضمنا تمامی پوشش هاتون رو شما در پرسش نامه پر میکنین و از شرکت درخواست میکنین.

بنابراین،بیمه نامه تون با هر سیستمی که توسط بیمه پاسارگاد صادر شده باشه،طبق تعهدات جداول ضمیمه غرامت پرداخت میشه و در صورت ازکارافتادگی دایم و کامل بیمه شده،با همون شرایطی که در بیمه نامه تون قید شده،ادامه پیدا میکنه.