در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
‌در مواردي بيان مفاد نسخ اصلي گزارش بازرسي بيمه‌اي از كارگاه‌هاي مشمول قانون تأمين اجتماعي و اطلاعات ثبت شده در رايانه‌هاي شعب، مغايرت‌هايي وجود دارد. علت اين امر چيست؟ ‌ ‌
1 پاسخ
توسط
بروز چنين مشكلاتي احتمالاً ناشي از عدم دقت در ثبت اطلاعات در سيستم است. در حال حاضر و براساس ضوابط موجود، سيستم رايانه‌اي شعب به گونه‌اي طراحي شده است كه پس از ثبت اطلاعات گزارش بازرسي در سيستم، اطلاعات ثبت شده به وسيله مسئول واحد بازرسي شعبه، كنترل مي‌شود كه اميد مي‌رود با اين شيوه، اشتباه‌هاي احتمالي به حداقل ممكن برسد. ‌ ‌