در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام وخسته نباشید دارای 29 سال و چهار ماه سابقه بیمه ام وشش سال و هفت ماه سختی کار دارم وسن ام 51 سال میباشد میخواهم خرداد ماه تقاضای بازنشستگی کنم لطفا راهنمایی کنید آیا میتوانم یا باید تا مرز سی سال بیمه ردکنم .سپاسگزارم ؟
1 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
سلام

چون سن شما کمتر از 60 سال میباشد باید 30 سال سابقه داشته باشید تا بازنشسته شوید ولی چون فرمودید چند سال سختی کار هم داشتید،به شعبه مربوطه مراجعه فرمایید در اونجا جواب قطعی را خواهید گرفت