در بازنشستگی و مستمری توسط (140 امتیاز)
باسلام خدمت شما ، در برنامه ششم محاسبه حقوق بازنشستگي تامين اجتماعي براساس ميانگين دو سال آخر تصويب شد . اما نماينده بيمه شركت با وجود اينكه در ابتداي سال ارتقاء‌ داشتم تاكيد ميكند كه از حد متعارف بيشتر بيمه پرداخت نكنم چون 5 سال محاسبه ميشود!!

سوالم اين است كه نحوه محاسبه حقوق متعارف چيست ؟ و آيا با وجود مصوبه مجلس دربرنامه ششم بازهم خطر محاسبه 5 سال وجود دارد ؟ راه حل چيست ؟؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

این مصوبه هنوز در تامین اجتماعی اجرا نشده است و محاسبه مستمری هنوز براساس قوانین قبلی است .

با تشکر