در بازنشستگی و مستمری توسط (-1,060 امتیاز)
با فوت بیمه شده زن که در شمول قانون تامین اجتماعی قرارداشته و به علت بازنشستگی و یا از کارافتادگی کلی از سازمان تامین اجتماعی مستمری دریافت می دارد و یا بیمه شده زنی به دلیل ابتلا به بیماری و یا حادثه ناشی از کار و غیر ناشی از کار فوت می کند در این حالت در چه شرایطی  بازماندگان بیمه شده زن متوفی مجاز به استفاده از مستمری فوت خواهند بود؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
  1. شوهر مشروط براینکه اولا تحت تکفل زن بوده و ثانیا سن او از60سال متجاوز باشدیا طبق نظر کمیسون پزشکی سازمان تامین اجتماعی از کار افتاده بوده و درعین حال مستمری از سازمان دریافت نکند.
  2. فرزندان درصورت حایز بودن شرایط زیر:
    الف)پدر آنها در قید حیات نبوده و یا واجد شرایط مذکور در بند یک باشد و از مستمری دیگری استفاده نکند.
    ب)سن آنها کمتر از 18سال تمام باشد و یا منحصرا به تحصیل اشتغال داشته باشد تا پایان تحصیل و یا به علت بیماری یا نقص عضو طبق گواهی کمیسون پزشکی قادر به کار نباشند.
  3. پدر ومادر در صورتی که اولا تحت تکفل او بوده و ثانیا سن پدر از 60سال و سن مادر از55سال تجاوز کرده باشند و یا آنکه به تشخیص کمیسون پزشکی سازمان تامین اجتماعی از کار افتاده باشند و در هر حال مستمری از سازمان دریافت ننمایند.