در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام من17سال سابقه بیمه دارم و 58سال سن. قبلا کارگاه برادرم جوشکار بودم حدود10سال بعد از ان خودم حق بیمه را ازاد پرداخت کردم از سال 95 بیمه پرداخت نکردم الان هم با تاکسی کار میکتم برای ادامه بیمه چه کار باید انجام دهم؟؟
2 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

بهتر است از طریق تاکسیرانی پیگیر باشید تا بیمه تان پرداخت شود (بیمه رانندگان تاکسی ) . وگرنه به صورت بیمه اختیاری 3 سال باقیمانده را پرداخت کنید تا با 20 سال سابقه بازنشست شوید . البته در صورت داشتن توانایی می توانید بیمه پردازی تان را تا 30 سال ادامه دهید تا با مبلغ بهتری بازنشسته شوید .

با تشکر