در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
‌چرا سازمان تأمين اجتماعي در مورد حل مشكل تعدد كدهاي كارگاهي براي يك كارگاه كه مسائل و دغدغه‌هايي را براي كارفرمايان و اين سازمان درپي دارد، اقدامي نمي‌كند؟ ‌ ‌
1 پاسخ
توسط
تعدد كدهاي اختصاص يافته به كارگاه‌ها، ناشي از آن است كه برخي از كارفرمايان در ارايه مدارك شناسايي كارگاه، همكاري مناسبي با سازمان تأمين اجتماعي ندارند و ارايه اطلاعات متفاوت در ليست‌هاي مختلف ارسال و گزارش‌هاي بازرسي، موجب تخصيص كدهاي متفاوت به يك كارگاه شده است. براي حل اين مشكل، دستورالعمل جديد نام‌نويسي كارگاه‌ها و تخصيص كد ثابت به هر كارگاه، در سازمان تأمين اجتماعي در حال بررسي است. ‌ ‌