در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
‌حال شدن جرايم تقسيط شده كارفرمايان در صورت عدم پرداخت در سررسيد روزانه مقرر، بسياري از كارفرمايان را كه با مشكلات اقتصادي متعدد دست به گريبان هستند، دچار مشكل كرده است. به‌گونه‌اي كه حتي با گذشت يك روز از موعد پرداخت اقساط، جرايم تقسيط شده به ديون حال تبديل مي‌شود. آيا سازمان تأمين اجتماعي برنامه‌اي براي حل اين مشكل ندارد؟
1 پاسخ
توسط
چنين رويدادي در سازمان تأمين اجتماعي مرسوم نيست و تنها در صورتي كه يكي از اقساط جرايم تقسيط شده كارفرمايان تا سررسيد قسط بعدي پرداخت نگردد، تبديل به حال مي‌شود. مواردي جز اين قطعاً قابل بررسي و پيگيري است. ‌ ‌