در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (110 امتیاز)
با سلام اینجانب در شرکت ساختمانی به مدت 6 سال مشغول به کار بوده ام امسال اخراج شدم . بعنوان مهندس عمران در دفتر فنی و اجرا و جاهای مختلف کار کرده ام.

 مدیر عامل شرکت در عوض پرداخت مطالبات قانونی مرا تهدید کرده که در صورت شکایت به اداره کار برای مطالبات از من شکایت می کند .موضوع مورد ادعا ایشان شرکت در مناقصه ای است که اخیرا برنده شده ایم . با توجه به بیکار بودن شرکت قیمت پایه ارایه شده توسط مناقصه گزار داده شد و توسط صاحبان امضا امضا گردید..

در محاسبات مناقصه گزار بعضی ایتمها و مصالح دیده نشده بود. مدیر عامل میگوید شاهد می اورم که تو مسول مناقصه بودی و بخاطر اشتباه تو بعنوان مسئول دفتر فنی  قیمت مناقصه پایین زدیم و شرکت متضرر شده و در صورت درخواست مطالبات از من بخاط ضرر و زیان وارده به شرکت شکایت خواهد کرد.

 لازم به ذکر است قراردادی در شرکت ندارم و تنها مدزک من در مناقصه معرفینامه برای دریافت اسناد مناقصه است .و پرسنل دفتر از اقوام مدیرعامل می باشند.

خواهشمند است بفرمایید شکایت ایشان می تواند باعث محکومیت من شود.
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

بهتر است به اداره کار شکایت کنید برای دریافت مطالبات قانونی تان . از این تهدیدها هم نترسید . به مطالبات قانونی تان می رسید . البته باید شواهد کافی بر کار در آن محل کار را داشته باشید که در صورتیکه واقعا کار کرده باشید به اسانی توسط کارشناسان هیات تشخیص ققابل فهم است .

با تشکر