در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
از چه موسسات حسابرسی برای سازمان تامین اجتماعی استفاده کنیم ؟
1 پاسخ
توسط
در چارچوب اقدامات اصلاحي اخير براي تسهيل هرچه بيشتر ارتباطات سازمان تأمين اجتماعي و كارآفرينان، براساس بخشنامه‌اي كه در مهرماه سال 1383 صادر شده است، سازمان تامین اجتماعی براي حسابرسي دفتر قانوني كارفرمايان، از خدمات مؤسسات حسابرسي يا حسابداران رسمي عضو جامعه حسابداران رسمي ايران، استفاده مي‌كند. ‌ ‌

مؤسسات حسابرسي يا حسابداران رسمي مي‌توانند از طريق انعقاد قرارداد با مؤسسه حسابرسي تأمين اجتماعي وظايف حسابرسي بيمه‌اي را نيز در مورد كارگاه‌ها و واحدهايي كه مسئوليت حسابرسي آنها را برعهده دارند به نيابت از سوي سازمان تأمين اجتماعي انجام دهند. جزئيات بيشتر در اين زمينه از طريق شعبه تأمين اجتماعي و مؤسسه حسابرسي تأمين اجتماعي، قابل دسترسي است. ‌ ‌