در پرداخت حق بیمه توسط (110 امتیاز)
سلام من کارمند بانک هستم یک فیش بیمه قالی بافی برای پرداخت اوردن ولی من به اشتباه انرا ثبت نکردم و بیمه بنده خدا قطع شده  ورفته شکایت کرده باید چه کارکنم
2 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام چنانچه اسناد ومدارکی دال بر دریافت این فیش دارید یعنی اینکه در فیش مهر وامضا زده شده وتحویل بیمه شده داده اید با مراجعه به شعبه مربوطه مشکل را میتوانید رفع نمایید