در سوابق بیمه توسط (110 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید..بنده از یک شرکت اشنا بیمه ام رد میشده که از مهر 1388 تا شهریور 1393 بیمه ام در شرکت پیمانکاری که آشنا بوده رد میکرده و رد کرده است..

الان بعد از چند سال اومده میگه کارکرد از بیمه زیاد شده پول 14 ملیون بده یا اینکه برم بیمه ای که در ان مدت از تامین اجتماعی ریخته ام  حذف کنم..

میگه مفاصا میدم یا میکنم دقیق متوجه نشدم..

بنده که در سازمان بیمه تامین اجتماعی 5 سال بیمه دارم الان چیکار کنم تا اون 5 سال بیمه که برای من رد شده کارفرما که اشنا بوده نتونه اون مدت بیمه رو حذف کنه؟؟

الان رفته بازرس برده تا بتونه 5 سال منو حذف کنه...چیکار کنم؟؟ممنون
1 پاسخ
توسط (3,100 امتیاز)

باسلام، طبق قانون نمی تواند،درمورد خود سازمان تامین اجتماعی هم چنانچه ۶ ماه از اخرین ارسال لیست گذشته باشد دخل وتصرف در مدت ومبلغ به راحتی امکان پذیر نمی باشد، برای اطلاع بیشتر لطفا تماس حاصل نمایید