در بازنشستگی و مستمری توسط (190 امتیاز)
با سلام

بیمه اجباری هستم و هم اکنون 30 سال و سه ماه سابقه دارم . اگر برای پایان خرداد تقاضای بازنشتگی بدهم آیا افزایش حقوق بازنشستگان که ابتدای سال 96 اعمال شد  شامل حال من می شود ؟ (میانگین دو سال آخر حدود دو میلیون می باشد)

از نظر حقوق بازنشستگی تفاوتی می کند در خرداد ماه بازنشست شوم یا در مهر ماه ؟

سپاسگزارم
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

میانگین 2 سال آخر محاسبه می شود . دیرتر بازنشسته شوید اندکی حقوقتان بیشتر می شود .

با تشکر