در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (33,930 امتیاز)
با توجه به اینکه همه ی شرکت های بیمه ادعا میکنن سودهای بالای 24درصد میدن اما چرا جدولی که موقع مشاوره ارائه میشه رقم نهایی با اونی که ما محاسبه میکنیم فرق داره؟و خیلی کمتر از اونیه که توی محاسبات ما هست؟
2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
طبق قانون بیمه مرکزی سود تضمین شده ی بیمه عمر 18درصد هست و طبق قانونی که بیمه ی مرکزی گذاشته تمامی شرکت ها موظف هستن جدول های خودشون رو بر این اساس تنظیم کنن یعنی رقمی که شما در انتهای جدول میبینین سود 18 درصد هست که محاسبه شده و هزینه ی بیمه هم از اون کسر میشه.
یعنی این رقم کمترین پولیه که امکان داره شما دریافت کنین!!!!