در شرکت بیمه توسط
با سلام و عرض ادب

من در خصوص توانگری مالی شرکت های بیمه مقاله ای دارم مینویسم قسمتی از مقاله باید اشاره کنم که این توانگری و نتیجه ی تحقیق من به درد چه کسانی میخوره

میشه کمکم کنید و مواردی از استفاده کنندگانش رو برام تشریح کنید.

با تشکر
2 پاسخ
توسط (3,100 امتیاز)

سلام

توانگری مالی یک شرکت بیمه نشان گر اعتبار و قدرت آن شرکت در پرداخت خسارت های سنگین و همچنین تحت پوشش قرار دادن ریسکهای سنگین می باشد .

توانگری شرکت ها بر اساس رتبه بندی از 1 تا 5 می باشد شرکت هایی که دارای رتبه 1 می باشند تا 100% سرمایه خود می توانند  ریسک را تحت پوشش قرار دهند .

شرکت هایی که دارای رتبه 3 هستند تقریبا تا 60% سرمایه خود می توانند ریسک را تحت پوشش قرار دهند و شرکت هایی که در رتبه 5 قرار دارند فقط در 2 الی 3 شاخه بیمه به صورت محدود می توانند فعالیت کنند .

 این اطلاعات بدرد کسانی می خورد که دارای ریسک های بزرگ و سرمایه های سنگین مانند کارخانه جات بزگ انبار های بزرگ و صنایع مادر و غیره دارند می خورد . به عنوان مثال کارخانه ای که دارای سرمایه مثلا 1000 میلیارد تومان است وقتی بخواهد ریسک خود را تخت پوشش بیمه قرار دهد عقل سلیم حکم می کند این بیمه نامه را در شرکتی انجام دهد که

  1.  تواند کل سرمایه را تحت پوشش قرار دهد
  2.  اینکه شرکت بیمه توان پرداخت چنین خسارتی را داشته باشد .