در سوابق بیمه توسط (150 امتیاز)
سلام من بیمه مشاغل ازاد هستم

من 2م دی سال 95 برای 2 ماه واریز کردم و بعدش ١٣٩٦/٠١/١٠ برای 3 ماه دیگه واریز کردم
ولی این 3 ماهی که واریز کردم هنوز توی سایت سوابق ثبت نشده و فقط تا اخر اسفند رو نشون میده
1 پاسخ
توسط (3,100 امتیاز)

باسلام به محض اخذ فیش پرداخت و واریز مبلغ ظرف ۲۴ ساعت مبلغ مربوطه به حساب سازمان واریز و سابقه منظور میشود،چنانچه مبلغ مربوطه را در مهلت مقرر واریز ولی همچنان سابقه ثبت نشده است به شعبه خودمراجعه تا پیمایش سابقه ثبت شود،