در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (110 امتیاز)
سلام من برج دوازده نتونستم بیمه بپردازم و جریمه شدم میخواستم بدونم

ایا تا برج نه که باید کارت هوشمند رانندگان رو شارژ کنم اگر نپردازم به مبلغ جریمه افزوده میشه یا نه؟
1 پاسخ
توسط (3,100 امتیاز)

باسلام،بیمه رانندگان جریمه ندارد بلکه عدم پرداخت در مهلت مقرر باعث حذف تخفیف دولت میگردد،بنابرابن پیشنهاد ما این است مبلغ مربوطه در مهلت مقرر واریز گردد