دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (110 امتیاز)
باعرض سلام. من تو ی شرکتی کار میکنم ک ماهانه قرار داد میبنده و سه سالم هست ک تو این شرکتم و سنواتمونم سال ب سال ندادن.

میخاستم بدونم اگه قراردادم تموم بشه و نیام شرکت میتونم حقو حقوقمو بگیرم یا باید حتما استعفا بنویسم.

و ایا کارفرما میتونه ازمن شاکی بشه و سفته هامو اجرا بذاره و سنواتمو نده ب دلیل ترک کار حتی بعد اتمام قرارداد.ممنون میشم جوابمو واضح بدین
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه قرارداد شما به اتمام رسیده باشد میتوانید در محل کار خود حضور پیدا نکنید و کلیه مطالبات خود را میتوانید از کارفرما دریافت نمائید ولی بهتر است که در صورتیکه نمیخواهید دیگر در آن شرکت یا سازمان مشغول بکار شوید ( بدلیل حفظ رابطه دوستانه )یکماه جلوتر به کارفرما اعلام نمائید. در هر صورت اگر قرارداد شما به اتمام رسیده باشد میتوانید در محل کار خود حاضر نگردید.