در بیمه بیکاری توسط (-1,060 امتیاز)
چنانچه زن وشوهری از یکدیگر طلاق بگیرند تکلیف پرداخت مقرری بیمه بیکاری باتوجه به وجود فرزندان تحت تکفل به چه صورت خواهد بود؟
2 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام هر کدام از طرفین که حضانت فرزند را از مراجع قضایی داشته باشند با ارائه مستندات مربوطه و به استناد ماده14آیین نامه قانون بیمه بیکاری متکفل محسوب می شوند و مقرری بیمه بیکاری به ایشان پرداخت میگردد.