در سختی کار و مشاغل سخت توسط (-1,060 امتیاز)
بیمه شدگانی که در کارهای سخت و زیان آور به کار اشتغال دارند در چه شرایط سنی و سابقه می توانند تقاضای بازنشستگی کنند؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام، افرادی که حداقل بیست سال متوالی و بیست و پنج سال متناوب در کارهای سخت و زیان آور (مخل سلامت)اشتغال داشته باشند و در هرمورد حق بیمه مدت مزبور را به سازمان تامین اجتماعی پرداخت کرده باشد می توانند بدون رعایت شرایط سنی تقاضای مستمری بازنشستگی نمایند و در این خصوص هر سال سابقه پرداخت حق بیمه درکارهای سخت و زیان آور یک ونیم سال محاسبه خواهد شد.