در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (240 امتیاز)
عرض ادب واحترام
آیا افراد خارجی که تابع کشور ایران هستند نیز میتوانندبیمه شوند
یک دوست دارم که علاقه به بیمه کردن خود وخانواده اش دارد اما میگه چون  خارجی ....
ایشان اصالتا افغانی وزن ایرانی وفرزند دارد وخودش متولد ایران است اما فاقدشناسنامه و...
اماگذزنامه دارد ولی فرزندانش بدون  شناسنامه  وکمتراز۱۰سال دارند وضعیت اینها چگونه خواهدبود ایا ازبیمه میتواننداستفاده کنند؟
درصورت امکان بنده راراهنمایی کنید
باتشکرمظفریان
1 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درودبرشما،اگر کارت سبز داشته باشند و کد 11 رقمی میتوانند بیمه شوند.