در پرداخت حق بیمه توسط (110 امتیاز)

با سلام
من حداقل حقوق سال 95 رو میگیرم با دستمزد 270722 ریال و 1100000 ریال بن و خواربار
چرا کارفرما به جای کم کردن 7 درصد بیمه یعنی مبلغ 645516 ریال فقط مبلغ 270722 ریال معادل حقوق یک روز کارکرد را از من کم میکند؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا پاسخ دهید؟؟؟؟؟

3 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
لازم بیاداوریست طبق ماده ۱۰۳ کارفرمایانی که عمدا وجوهی زائدبر میزان مقرر در این قانون به عنوان حق بیمه از مزد یا حقوق ومزایای بیمه شدگان برداشت نمایند علاوه بر الزام به استرداد وجوه مذکور به حبس جنحه ای از ۶۱روز تا شش ماه محکوم خواهد شد