در سایر توسط (33,930 امتیاز)

آیا برای اتباعی که وارد ایران می شوند (از هر کشوری) می توان بیمه خاصی تهیه کرد؟

1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

بهترین پاسخ

تبعه خارجی که به صورت قانونی وارد ایران میشوند احتمال اتفاق و خطراتی برایشان وجود دارد، که می توانند با توجه به آیین نامه های مصوب نسبت به اخذ این نوع بیمه نامه اقدام نمایند. شرکت بیمه کارآفرین در ازای دریافت حق بیمه جبران هزینه های پزشکی و غیر پزشکی (که منشائی قبل از مسافرت نداشته باشد) و سایر خدمات تحت پوشش را طبق شرایط عمومی بیمه نامه بر عهده میگیرد.

شرایط عمومی و اختصاصی

به طور کلی مزایای پوششی که در قالب بیمه نامه اتباع خارجی ورودی به ایران بر اساس مفاد آیین نامه 77 مصوب شورایعالی بیمه ارائه میگردد و بیمه شده از تاریخ ورود به کشور جمهوری اسلامی ایران و یا مواردی که پس از ورود به ایران نسبت به خرید بیمه نامه اقدام نماید شروع میگردد و پوشش آن بر اساس مدت مندرج در بیمه نامه و حداکثر 92 روز متوالی در سراسر کشور جمهوری اسلامی ایران خواهد بود .

-صدمات بدني: آسيب بدني است كه به واسطه يك عامل قهري، ناگهاني و خارج از اراده و كنترل بيمه شده در طي مدت بيمه نامه پديد آمده باشد.

-بيماري: عارضه ناگهاني و غيرقابل پيش بيني كه ابتلا به آن يا آغاز و منشاء آن پس از ورود بيمه شده به ايران بوده و

موجب درخواست امداد از طرف بيمه شده يا نماينده وي شود.

-صدمات یا بیماری حاد: صدمات یا بیماری هایی که مسافر را از ادامه ی سفر باز داشته و یا حتی خطر مرگ داشته باشد.

قرنطينه اجباري پزشكي: عبارت است از انجام عمليات ايزوله و محدود كردن اجباري به منظور جلوگيري از فراگيرشدن يك بيماري.

تعهدات بيمه گر

در صورتي كه بيمه شده در مدت اعتبار اين بيمه نامه، دچار بيماري يا صدمات بدني ناشي از حادثه شود و يا قرنطينه اجباري پزشكي ضروري گردد، بيمه گر موظف است خدمات زير را سازماندهي و هزينه هاي مرتبط با آن را پرداخت نمايد.

الف) انتقال

۱ -پذيرش و انتقال بيمه شده به نزديكترين بيمارستان يا مراكز درماني مجهز در كمترين زمان ممكن.

2-انتقال بيمه شده در موارد ضروري با نظر پزشك معالج به مراكز درماني مجهزتر در اسرع وقت.

3-بازگرداندن بيمه شده به كشور متبوع خويش بر اساس نظر پزشك معالج و تاييد پزشك معتمد بيمه گر در صورتي كه پس از درمان در محل، شرايط جسمي بيمه شده مانع از بازگشت وي به صورت يك مسافر معمولي باشد.

4-انجام اقدامات لازم در صورت فوت بيمه شده براي انتقال جسد به نزديكترين فرودگاه محل اقامت وي در كشور

متبوع.

5-انجام اقدامات لازم جهت بازگرداندن افراد همراه زير ۱5 سال بيمه شده و يك نفر از بستگان بيمه شده به كشور متبوع در صورتي كه بيمه شده توانايي ادامه سفر با وسيله نقليه شخصي و يا وسيله نقليه اي كه در ابتداي سفر مورد استفاده قرار گرفته را نداشته باشد.

6-انجام اقدامات لازم براي انتقال يكي از بستگان بيمه شده از كشور محل اقامت بيمه شده به ايران در صورتي كه بيمه شده به علت حادثه يا بيماري مشمول اين بيمه نامه، در بيمارستان بستري شود و بر اساس نظر پزشك معالج به همراه نياز داشته باشد.

ب) پرداخت هزينه ها

هزينه هاي پزشكي و بستري تا سقف ۰۰۰ ۱۰ يورو و يا معادل ريالي آن براساس نرخ تسعير ارز مندرج در بيمه نامه با استناد به گواهي پزشكي مبني بر نياز فوري به درمان در مدت پوشش به شرح زير پرداخت خواهد شد:

هزينه هاي پزشكي شامل ويزيت اوليه و خدمات تصويربرداري و آزمايشگاهي، هزينه هاي دارويي، جراحي هاي سرپايي،فيزيوتراپي و انتقال مصدومان و بيماران به مراكز پزشكي مربوطه ناشي از حوادث.

هزينه هاي پزشكي ناشي از بستري و جراحي در بيمارستان و مراكز جراحي محدود با بيش از 6 ساعت بستري.

هزينه هاي غيرپزشكي به شرح زير پرداخت خواهد شد:

هزينه هاي متعارف مربوط به تهيه تابوت و انتقال جسد بيمه شده متوفي به نزديكترين فرودگاه بين المللي محل اقامت وي در كشور مبداء يا محل اقامت .

هزینه ی مربوط به رفت و آمد یکی از بستگان در صورت بستری شدن بیمه گذار در بیمارستان

هزینه های فوریت دندان پزشکی

هزینه های صدور مدارک مسافرتی در صورت گم شدن آنها در حین سفر

هزینه های مربوط به معاضدت قضایی