در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)

سلام .در اذرماه ۹۵ عابرپیاده در پیاده رو بوده و مصدوم شدم ،نامه پزشکی قانونی به این شکل نوشته شده.

  1. تورم سمت چپ پیشانی
  2.  خراشیدگی (حارصه )پل بینی
  3. جراحت بند ابتدایی انگشت سوم دست چپ (دامیه )
  4. جراحت بند ابتدایی انگشت انگشت چهارم دست چپ (دامیه )
  5. اسیب لیگامانی مچ پای چپ و پارگی لیگامان متقاطع قدامی زانوی چپ و محدودیت حرکتی ایجادشده ۱۲%دیه کامل مرد مسلمان
  6. ارش تورم سمت چپ پیشانی 0/5درصد دیه کامل مرد مسلمان

. لطفا مبلغ ریالی را محاسبه فرمایید.

توسط (100 امتیاز)
سلام.  خسته نباشید.  دیه من طبق نظر دادگاه پنج درصد شده.  بیمه ایران چقدر بمن میده.  هر درصد 2100000 میشه یا مبلغی کسر میکنه؟  یعنی ده میلیون و پانصد بمن میده؟.
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

جمع ديه شما ١٥ درصد ديه كامل ميشود و هر درصد2100000تومان مي باشد