در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (110 امتیاز)
سلام -فردی که بازنشسته تامین اجتماعی می باشد درشرکت خصوصی بصورت تمام وقت مشغول بکار شده است.

 در قرارداد سال ایشان شرکت متعهد به پرداخت حق سنوات می باشد ولی در سال های بعد این بند حذف می گردد. فرد مذکور مدعی است که چون تمام وقت کار میکند مشمول پرداخت سنوات خدمت است.

قرارداد نامبرده نیز حق مشاوره و خرید خدمت است. آیا قانونا"ما ملزم به پرداخت سنوات خدمت به ایشان هستیم؟
1 پاسخ
توسط (15,720 امتیاز)
با سلام با توجه به کارکرد نامرده بصورت تما وقت بوده ساعت حضوروغیاب داشته لذا برای ایشان چه بصورت مشاوره وچه بصورت شغلی دیگر سنوات جزئ حقوق آمره بوده وبه ایسان سنوات تعلق میگیرد..ایمانی