در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با درود.بنده بمدت سه سال در اداره منابع طبيعى بعنوان نماينده حقوقى مشغول بكار بودم ولى در طول اين سه سال هيچ قراردادى كتبى منعقد نشده و بصورت شفاهى بوده فقط يك قرارداد پيمانكارى در قالب پيمانكار حفاظت و حمايت از اراضى امضاء نمودم كه مدتش چهار ماه بود در حاليكه بنده هيچ زمانى بصورت پيمانكار فعاليتى انجام نداده ام و از روز اول تا آخر نماينده حقوقى اداره بودم.ضمناً سال اول حقوقم (ماهيانه يك ميلون تومان)نقداً پرداخت ميشد ولى بعداً بصورت على الحساب پول ميگرفتم و سندش موجود هست و يك سال نيز طلبكارم، همچنين معرفى نامه اداره به دادگاه رو مبنى بر اينكه نماينده حقوقى ميباشد در دست دارم و در ضمن اضافه كنم در طول اين سه سال هيچ حق بيمه اى نيز پرداخت نكردن. با توجه به مطالب مذكور:

١- دادخواستم رو چطور مطرح كنم به غير از پرداخت حقوق معوقه ومزايا  و سنوات و بيمه عقب افتاده  برگشت به كار،چه موارد ديگه اى رو ذكر كنم كه از نظر قانون من مشمولش باشم؟

٢-آيا با مدارك مذكور ميتونم به قرارداد پيمانكارى اعتراض كنم؟ اگر جواب مثبت است آيا نيازى به دادخواست جداگانه اى به غير از دادخواست قبلى هست؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
درصورت اشتغال در دستگاه های دولتی رابطه فی مابین مشمول قوانین کار نمیگردد و باید برای پیگیری و اعاده خواسته خود از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نمایید

قرارداد پیمانکاری به اعتبار مدت درج شده میباشد و در صورت عدم تمدید ادامه کار براساس قرارداد پیمانکاری فاقد وجاهت و پیگیری میباشد