در سایر توسط (-1,060 امتیاز)
حق جانشینی بیمه‌گر یعنی چه ؟
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
حق جانشینی بیمه‌گر بر پایه اصل غرامت (جبران خسارت) استوار است كه بر اساس آن بیمه نباید برای بیمه‌گذار منشاء سود قرار گیرد. بیمه فقط جبران خسارت می‌كند.
بنابراین، بیمه‌گذاری كه خسارت خود را از بیمه‌گر دریافت می‌كند، حق مراجعه به مسئول حادثه و دریافت خسارت از وی را نخواهد داشت. هم‌چنین بیمه‌گذاری كه خسارت كالای مفقود شده را از بیمه‌گر دریافت می‌كند در صورت كشف آن كالا، حقی نسبت به بازیافتی ندارد. آن‌چه بازیافت می‌شود، متعلق به بیمه‌گر خواهد بود.