در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام پدر من از سال ۱۳۶۲ تا سال ۱۳۷۶ جمعا ۷ سال سابقه بیمه تامین اجتماعی دارد،و تا سال ۱۳۸۴ دیگر هیچ بیمه ای پرداخت نکرد و همان سال هم فوت شد، الان خواهر من که مجرد هست تقاضای برقراری مستمری کرده،

 خواستم از شما بزرگوار بپرسم ماهانه چقدر به خواهرم مستمری پرداخت خواهد شد؟

 در ضمن ۱۲ سالی که از فوت پدرم می گذره و ما امسال اقدام به برقراری مستمری کردیم آیا مستمری۱۲ سال هم پرداخت خواهد شد؟

 ازتون تقاضا می کنم واضح جواب دهید،ممنونم از لطف شما بزرگوار.

وحید از تبریز
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

احتمالا شما با 7 روز حقوق در ماه مستمری می گیرید . یعنی متوسط حقوق و مزایای مبنای پرداخت حق بیمه متناسب با 7 روز در ماه. آن 12سال پرداخت نخواهد شد.

با تشکر