در سایت و سامانه وزارت کار توسط (-1,060 امتیاز)
منظور از کمک هزینه کارورزی در طرح کارورزی چیست
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
سلام بر اساس ماده 1 و ماده 8 آیین نامه اجرایی طرح کارورزی
کمک هزینه کارورزی
وجهی است که تحت عنوان کمک هزینه آموزشی در فواصل زمانی معین به کارورز پرداخت میشود.

ماده ۸ کارورزی

کمک هزینه کارورزی ماهیانه در سال ۱۳۹۴ معادل چهار میلیون ریال تعیین می گردد که ۷۰ درصد این مبلغ توسط واحد پذیرنده و ۳۰ درصد باقیمانده توسط دستگاه مجری به کارورز پرداخت میشود. میزان کمک هزینه کارورزی همه ساله توسط بالاترین مقام دستگاه ناظر تعیین و جهت اجرا ابلاغ می گردد.

تبصره ۱: در استان هایی که نرخ بیکاری سالانه آنها در سه سال متوالی منتهی به سال اجرای طرح، بالاتر از میانگین نرخ بیکاری کشور باشد، سهم پرداختی دستگاه مجری به کارورز معادل ۵۰ درصد تعیین میگردد.
تبصره ۲: واحد پذیرنده مجاز است با رعایت کلیه ضوابط این آیین نامه، پرداخت ۱۰۰ درصد کمک هزینه کارورزی، تقبل هزینه های بیمه موضوع ماده ۱۰ و همچنین سهم دستگاه مجری موضوع این ماده، نسبت به پذیرش کارورز اقدام نماید.
تبصره ۳: چنانچه واحد پذیرنده، پیمانکار طرف قرارداد دستگاه مجری بوده و متقاضی پذیرش کارورز باشد مکلف است کل مبالغ موضوع ماده ۸ و ماده ۱۰ این آیین نامه را تأمین نماید.