در دیوان عدالت اداری توسط (1,790 امتیاز)
با سلام، بنده بعد از سه سال دوندگی در دیوان عدالت اداری مبنی بر شکایت اینجانب از کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی، در مورد تعیین تاریخ ازکارافتادگی، بالاخره دیوان رأی به نفع بنده داد، طبق قانون دیوان عدالت اداری رأی صادره بلافاصله بعد از ابلاغ باید اجرا شود، و نزدیک دو ماه از ابلاغ رای می گذرد، با وجود مراجعه اینجانب به شعبه مربوطه و اداره کل تامین اجتماعی منطقه مربوطه، می‌گویند باید رأی از اداره کل مرکزی بیاد که ما اجرا کنیم، از آنجا که جواب درستی به بنده نمی دهند،

 آیا میتوانم به اجرای احکام دیوان عدالت اداری مراجعه کنم؟ آیا تامین اجتماعی می‌تواند به رأی دیوان تمکین نکند؟ ممنون میشم راهنمائی کنید
3 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

رای دیوان عدالت اداری مبنی بر تغییر تاریخ ازکارافتادگی با توجه به مذاکرات نمایندگان حقوقی سازمان تامین اجتماعی با دیوان عدالت اداری تغییر کرده است . قبلا بنا بر حکم دیوان در صورت ازکارافتادگی ، سازمان باید مستمری ازکارافتادگی را بدون در نظر گرفتن تاریخ ابتلاء بیماری منجر به ازکارافتادگی برقرار می کرد . الان اینگونه نیست و در صورت تایید رای به نفع شما در دیوان عدالت اداری صرفا کمیسیون های پزشکی سازمان تامین اجتماعی باید تاریخ اعلام کرده قبلی را تغییر دهد که ممکن است با این تاریخ مستمری شما برقرار شود یا نشود .

با تشکر