در پرداخت حق بیمه توسط (110 امتیاز)
با سلام و وقت بخیر مجموع حق کارگر و کارفرما در سال 95 چقدر هست؟
بر مبنای حقوق پایه ملاکم هست. ظاهرا سال 95 حقوق پایه که 812 تومان بوده 30% آن میشه 243 تومن
در حالی که تو تامین احتماعی که پرسدیم گفت 270 هست. میخواستم بدونم این اختلاف برای چی هست؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

محاسبه حق بیمه براساس مجموع حقوق و مزایای مشمول کسر بیمه است و از فردی به فرد دیگر متفاوت است. بنابراین عدد مشخصی را نمی توانید به عنوان مجموع حق بیمه کارگر و کارفرما ذکر نمایید .

با تشکر