در سایر بیمه ها توسط (33,930 امتیاز)
چند نوع بیمه باربری داریم و کلوزهای بیمه باربری بطور خلاصه شامل چه پوشش هایی می شود؟
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

معرفی انواع بیمه باربری

بیمه نامه باربری وارداتی:

این بیمه‌نامه یکی از اسناد مورد نیاز جهت گشایش اعتبار در بانک‌ها بوده و خطراتی‌ که‌ در حین حمل، کالاهای‌ خریداری‌شده از کشورهای مختلف جهان به مقصد ایران را تهدید می‌کند تحت پوشش‌ قرار می‌ دهد.

بیمه نامه باربری صادراتی:

این بیمه‌نامه کالاهایی که از ایران به مقصد کشورهای خارجی حمل می گردند و بر اساس شرایط فروش نیاز به بیمه‌نامه صادراتی دارند، را تحت پوشش قرار می‌دهد.

بیمه نامه باربری ترانزیت:

مبدأ و مقصد برخی از حمل‌ها در خارج از مرزهای جمهوری اسلامی ایران بوده و کشور ایران تنها در مسیر حمل قرار دارد. برای تحت پوشش قرار دادن محمولاتی که به این روش حمل می‌گردند بیمه نامه های باربری ترانزیت صادر می‌گردد.

بیمه نامه باربری داخلی:

بیمه نامه‌های باربری داخلی یکی از بیمه‌نامه های باربری است که صاحبان کالا جهت تحت پوشش قرار دادن محموله هایی که مبدأ و مقصد حمل آنها یکی از شهرهای ایران می‌باشند، آن را تهیه می‌نمایند.

شرایط عمومی و اختصاصی

خطرات تحت پوشش در بیمه حمل و نقل داخلی از دو گروه تشکیل می‌شوند:
• خطرات اصلی:آتش‌سوزی و حادثه وسیله نقلیه شامل: تصادف، تصادم، واژگونی و سقوط وسیله نقلیه
• خطرات اضافی که بر حسب توافق و با دریافت حق بیمه اضافی هنگام صدور بیمه‌نامه به خطرات اصلی اضافه می شوند از قبیل خسارتهای ناشی از بارگیری، تخلیه، سرقت کل محموله به همراه وسیله نقلیه، آب دیدگی و سقوط کالای مورد بیمه از روی وسیله حمل.

جدول کلی خطرات تحت پوشش شرایط (A,B,C& Total Loss )

توضیحات

A

B

C

T.L

خطرات بیمه شده

1-ازبین رفتی کلی کالا دریک مرحله براثرآتش سوزی

2- آتش سوزی و انفجار

3- به گل نشستن، زمین گیر شدن، برخورد با کف دریا، غرق شدن، واژگون شدن (کشتی یا شناور)

4- واژگون شدن یا از خط خارج شدن وسیله حمل زمینی

منظور بر خورد کالاها با یکدیگر به علت طوفان یا درحین حمل زمینی نیست .

5-تصادم یا برخورد کشتی، شناور یا وسیله حمل دیگر با هر جسم خارجی

6- تخلیه کالا در بندر اضطراری

7- تفدیه کالا در جریان زیان همگانی

8- به دریا انداختن کالا برای سبک سازی

9- زلزله، آتشفشان یا صاعقه

10- به دریا افتادن کالا از روی عرشه کشتی

11- ورود آب دریا، دریاچه، رودخانه به کشتی، شناور، محفظه کالا، کانتینر، لیفت وان یا محل انبار

محدود به بندر مقصد یا مبداء نیست و شامل تخلیه و بارگیری در حین ترانسشیپمنت نیز می شود.

12- تلف کلی هربسته درکشتی یا شناورویا تلف کلی هربسته به علت افتادن در هنگام بارگیری ویا تخلیه کشتی و یا شناور

13- طوفان

14- دزدی دریایی

15- آسیب و تخریب عمدی مورد بیمه که توأم با سوء نیت بوده، از طرف هر کس

16- خسارتهای ناشی از باران، آفتاب و دم

17- دزدی، دله دزدی و عدم تحویل

18- سائیدگی ، زنگ زدگی، نشت، شکست

19- لب پریدگی، کج شدن، خراشیدگی، ضربه دیدگی

20- کالای مجاور، روغن زدگی

21- خسارت ناشی از جنگ

22- کرم زدگی، موش زدگی، آفت زدگی و ...

23- ریزش، کسری