در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)

با سلام من دو سوال داشتم

  1. مدت بیمه بیکاری من تمام شده می خواستم بدونم آیا می توانم ازدفترچه بیمه تا مین اجتماعی  ام استفاده کنم ؟ یا باطل شده ؟
  2. اگر بخواهم تحت پوشش بیمه ی تامین اجتماعی شوهر بروم باید شماره بیمه جدید بگیرم یا می توان همان شماره بیمه قبلی را داشته باشم
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه بیمه بیکاری شما به اتمام رسیده باشد ، دفترچه بیمه شما تمدید نخواهد شد ولی دفترچه شما دارای تاریخ اعتبار می باشد. و در صورتیکه تحت تکلفل بیمه همسرتان بروید در دفترچه شما کد بیمه همسرتان ثبت می گردد.