در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (110 امتیاز)
با سلام.
من مدت 3 سال هست که به صورت پیوسته تو یه نشریه کار ترجمه و نوشتن مقاله های علمی رو انجام میدم. البته کار به صورت حضوری نیست و من تو یه شهر دیگه هستم.

الان هم دانشجو هستم و معافیت تحصیلی دارم.

من به گواهی سابقه کار نیاز دارم و میخوام بدونم که اگه خودم بخوام از این به بعد به صورت شخصی برای "بیمه نویسندگان" اقدام کنم، شرایطش چی هست و اگه این کار رو بکنم، سابقه کاری که بهم میدن با بقیه سابقه کارهای ارائه شده از طرف تامین اجتماعی تفاوتی نمیکنه؟

من فقط و فقط سابقه کار برام مهم هست و بقیه مزایا برام تفاوتی نداره.. دیدم که هزینه پرداختی برای "بیمه نویسندگان" از "بیمه های اجباری" کمتر هست.. به همین خاطر گفتم که اگه تفاوتی بین سابقه کار این دو نوع بیمه نیست، برم سراغ "بیمه نویسندگان"

خیلی ممنونم.

موفق باشید.
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام شما هر نوع بیمه ای در تامین اجتماعی برقرار کنید سابقه کار برایتان به حساب میاید حالا تشخیص با خود شماست که اگر به صورت آزاد کار میکنید چه نوع بیمه ای را انتخاب کنید