در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (240 امتیاز)
سلام.اگرکارفرمایی طبق حکم صادرشده اداره کارازواریز حق بیمه اجباری کارگربه حساب سازمان تامین اجتماعی خودداری ورزد وحتی درمراحل اجرائیه نیزسازمان نتواند اموال و دارایی کارفرما رو توقیف کند انوقت درخواست کیفرخواست حق بیمه به دادسرا توسط کارگر که باید تنظیم شود رو توضیح بدین. مراحل کیفرخواست بیمه چجوریه؟(راهنمایی بفرمایید.)
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام شما با مراجعه به واحد اجرای احکام دادگستری مراجعه نمایید  واجراییه حکم رو بگیرید وچنانچه بازهم امتناع ورزید به واحد اجرای احکام مراجعه کنید تا ادامه کار رو براتون توضیح بدن