در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
آيا شرايط بازنشستگي جانبازان شاغل بيمه‌شده در كارگاه‌هاي مشمول قانون تأمين اجتماعي همانند ديگر بيمه‌شدگان است. در غير اين صورت بازنشستگي آنها به چه صورت است؟
1 پاسخ
توسط
قانون بازنشستگي زودهنگام جانبازان شاغل در كارگاه‌هاي مشمول تأمين اجتماعي به تصويب مجلس شوراي اسلامي رسيده است و آيين‌نامه آن در هيأت دولت در حال بررسي است. مصوبه مذكور هم مشمول جانبازان و هم معلولان عادي مي‌شود و ضوابط خاصي دارد. اينگونه نيست كه هر جانبازي با هر شرايطي بتواند بازنشسته زودهنگام شود. حداقل سوابق ارفاقي براي اين افراد 10 سال است، لذا براي تكميل و اجرايي شدن اين قانون، لازم است جدولي در خصوص تسهيلات پيش‌بيني شده در قانون توسط بنياد شهيد و امورايثارگران براي جانبازان و از سوي سازمان بهزيستي براي معلولان عادي تنظيم و ارائه شود تا كاركنان واحدهاي بيمه‌اي تأمين اجتماعي بتوانند آن را عملياتي كنند. براساس اين جداول، جانبازاني كه بالاي 20 سال سابقه كار دارند، مي‌تواند بين يك تا 3 سال از تسهيلات موجود در قانون استفاده كنند. ‌ ‌