در حادثه ناشی از کار توسط (220 امتیاز)
با سلام به بیدبرگ
حدود سه ماه پیش در حین کار دچار حادثه شده و مینیسک زانوهایم یکی درجه ۲ و دیگری درجه ۱ پاره شدند و شرح حادثه از طریق کارفرما به تامین اجتماعی و بیمه مسئولیت مدنی کارفرما ارسال گردید علاوه براین دچار آرتروز گردن و کمر هم شده ام که نسبتا قدیمی میباشد و همچنین پارسال جراحی بسته برای سنگ کلیه داشتم ولی اقدامی برای استفاده از خسارت یا همان دیه انجام ندادم

  حال مجددا بر اثر مصرف داروهای استخوان ساز برای آسیب دیدگی زانوها کلیه ام سنگ ساز شده است آیا میتوانم نسبت به عملی که یکسال پیش انجام داده ام و همینطور آرتروز کمر و گردن که با توجه به اینکه کارگر ساده هستم ادعایی بکنم یا نخیر؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

در مورد تامین اجتماعی می توانم توضیح دهم . اگر حادثه در محیط کار اتفاق افتاده باشد باید گزارش حادثه ناشی از کار تهیه گردد . این کار از طریق بازرسان وزارت کار و با مراجعه شما به اداره کار حاصل می اید. کارفرمای شما نیز باید حادثه مذکور را به شعبه تامین اجتماعی مربوطه گزارش دهد . با توجه به حادثه مذکور می توانید درخواست ازکارافتادگی به سازمان تامین اجتماعی دهید که در صورت تایید کمیسیون های پزشکی تامین اجتماعی (موضوع ماده 91 قانون تامین اجتماعی) می توانید نقص عضو مقطوع ، از کارافتادگی جزئی یا ازکارافتادگی کلی بگیرید. در مورد بیماری هایتان آنها به صورت جدا بررسی می گردد و در صورتیکه درصد آن با درصد حادثه تان منتهی به ازکارافتادگی کلی شود می تواند برایتان منتهی به حقوق ازکارافتادگی شود. در مورد بیمه مسئولیت مدنی کارفرما بهتر است کارشناسان بهتر از من نظر دهند ولی صرفا در مورد حادثه تان در صورت داشتن شرایط می تواند از این بیمه استفاده کنید.

با تشکر