در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

همسرم چند سال قبل به علت تعطيلي محل كار بيمه بيكاري به مدت 12 ماه گرفت بعد از چند ماه در كارخانه اي به مدت 2.5 ماه كار كرد بعد به تهران امديم و در شركتي مشغول كار شد بعد از حدود 10 ماه كه در طول آن نيز غرامت ايام بارداري را هم گرفت از ان شركت بيرون امد و بعد از حدود 2 سال مجدد در شركت ديگري مشغول كار شد حالا در اين شركت 11 ماه سابقه بيمه دارد .ايا ميتواند در خواست بيمه بيكاري بعلت اخراج بدهد؟همچنين ايا اگر بيمه بيكاري به او تعلق بگيرد و در بين آن باردار باشد غرامت بارداري هم ميتوان گرفت يا خير؟ممنون از راهنمايي شما
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
باسلام برای اخذ بیمه بیکاری مجدد مستلزم داشتن سابقه در پلکان بعد میباشد به عبارت دیگر در زمانی که مشمول برقراری بیمه بیکاری شدید اگر سابقه تا دوسال بوده باشد برای بیمه بیکاری بعدی باید بین دو تا 10 سال و برای پلکان بعد بین 10 تا 15 سال و برای بعد15 تا بیست سال سابقه داشته باشید

با مشاوران بید برگ مشاوره نمایید اطلاعات مورد نپر را به نحو احسن خدمتتان ارایه خواهند نمود