در بازنشستگی و مستمری توسط (110 امتیاز)
آیا مستمری دختر بیمه شده که غیر شاغل می باشد, صرفا با گزارش غیر واقع همسایه ها میتواند قطع شود, یا برای قطع مستمری, حتما باید سازمان تامین اجتماعی دلایل مستند مبنی بر شاغل بودن دختر متوفی ارائه دهند. آیا تامین اجتماعی می تواند صرفا بر اساس پرسیدن از همسایه ها و بدون ارایه سند, مستمری را قطع کند
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

بازرس معمولا گزارش خود را به امور فنی شعبه ارائه می دهد تا در این مورد تصمیم گیری صورت پذیرد. معمولا با حکم قضایی صورت می پذیرد . در صورتیکه فکر می کنید تخلفی انجام نداده اید باید درخواست برقرای مستمری بدهید.

با تشکر