در بازنشستگی و مستمری توسط (110 امتیاز)

بنده 29 سال و نیم سابقه بیمه دارم و طبق هماهنگی با کارفرما از چند سال قبل هر ساله حقوق خود را از حداقل به کمی بالاتر افزایش دادم ولی ترس این را دارم پس از پایان 30 سال و تقاضای بازنشستگی موضوع افزایش نامتعارف حقوق مطرح شود ، اگر اینطور شد آیا امکان دارد اعلام کنیم با این وجود از تقاضای خود منصرف شدم و یکی دو سال دیگر حق بیمه می پردازم  تا اگر بخواهنند به معدل 5 سال آخر مراجعه کنند باز رقم قابل توجهی شود ؟

1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)
با سلام

حقوق نامتعارف یعنی اینکه براساس حکم کارگزینی و ارتقاء های معمول نباشد . معمولا نرم افزار موجود در تامین اجتماعی این موضوع را تشخیص می دهد . بله می توانید از تقضای خود انصراف دهید .

با تشکر