در سوابق بیمه توسط (120 امتیاز)
با سلام

به مدت 4 سال در یک شرکت خصوصی مشغول به کار بودم و در این چهار سال بیمه برای من رد شده است اما اسفند ماه پیش از پایان قرارداد و در اواسط ماه بنا به دلایلی مجبور به استعفا شده  و ترک کار کردم و الان نزدیک 2 ماه هست که بیکارم و جای دیگری مشغول به کار نشده ام می خواستم بدانم ایا راهی وجود دارد که بیمه را از همان تاریخ ترک کار ادامه داد به طوری که جز سوابق کاری محاسبه گردد و اگر نه شرایط پیش آمده در آینده به دلیل فاصله ایجاد شده چیست؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

متاسفانه وقفه بوجود امده در بیمه را نمیشود در اینده واریز نمود... مگر آنکه در شرکتی مشغول بوده و برای شما بیمه واریز نکرده باشند و از طریق ماده 148 قانون کار اقدام نمود..